Sorry

foto Robert Janzen

Hij vraagt zich af hoe het verhaal in de publiciteit is gekomen, maar ontkennen heeft geen zin meer voor Mark van Sonsbeek. Volgens de technisch manager van Schijndel heeft die club inderdaad vergaande contacten met Imdat Solmaz en diens maatje Taoufik Ameziane, maar hun komst naar de hoofdklassendegradant is nog niet zeker. “We hopen deze week definitief rond te komen.” Dat schijnt overigens los te staan van de extra Algemene Ledenvergadering die Schijndel voor vandaag (maandagavond) heeft uitgeschreven met betrekking tot de toekomst van de vereniging in organisatorisch- , voetbaltechnisch- en financieel opzicht.

“Er loopt ook nog wat in België, maar in principe ben ik er voor mezelf uit. Ik heb die club waarmee ik serieus in gesprek ben beloofd geen uitlatingen te doen en daar wil ik me aan houden. Sorry”, reageert Solmaz, die zondag voor het laatst namens DESK voetbalde. Zijn treffer bleek niet voldoende voor tenminste een punt. “Jammer, ook dat wij niets voor Dongen konden betekenen. Voor rust hadden we het allang kunnen en moeten afmaken. Aan dat gebrek aan scorend vermogen zal DESK echt moeten werken.”

De insteek van Schijndel met het oog op volgend seizoen is duidelijk. “Meedoen om de prijzen”, aldus Van Sonsbeek, die ook nog bezig is met defensieve versterkingen. Het zijn drukke tijden voor de man met de twee petten. Naast Schijndel heeft Van Sonsbeek ook nog te maken met de samenstelling van de selectie van Deurne, zijn aanstaande werkgever. “Ik ben blij als dadelijk alles afgerond is. Het kaarsje begint al aardig op te branden.” De groep van Deurne voor straks is rond volgens Van Sonsbeek. “Een heel aardige selectie, vind ik. Alleen als Deurne in de hoofdklasse blijft, komt er wellicht nog iets bij.” Daarvoor moet de ploeg eerst HVCH in een dubbele confrontatie verslaan en vervolgens ook afrekenen met de winnaar van de duels tussen JEKA en OSS’20.

Be Sociable, Share!