Raakt Nuenen ook Van de Gevel kwijt?

Mart van de Gevel NuenenNuenen kent tot nu toe een wisselvallig seizoen, hoewel de laatste twee (gewonnen) duels niet alleen qua resultaat maar ook wat betreft veldspel duiden op een structurele verbetering. “Het lijkt erop dat alles op zijn plaats begint te vallen”, beaamt Mart van de Gevel. Hij die in de laatste duels voor de winterstop een fikse schorsing uitzat, maar ondanks alles toch zes goals achter zijn naam heeft staan.

“Dat is lekker, zeker als dat ook punten oplevert. Bovendien speel ik weer als middenvelder. Heb een tijdje uit nood in de punt gestaan, maar dat is niks voor mij joh, met mijn rug naar het doel.” Hij hoopt dat Willy Scheepers daar hetzelfde over denkt. Van de Gevel wacht nu af wat het individuele gesprek met de nieuwe trainer brengt. Pas als dat geweest is, kan ik de balans opmaken”, verwijst de voormalige speler van Helmond Sport naar de belangstelling van UDI’19.

Geld

“Zij hebben mij benaderd voor de nummer tien positie. Ik heb ze gezegd dat ik eerst met Nuenen wil spreken en dat ik op basis daarvan beslis of het zinvol is om verder te praten. De interesse streelt me wel, ja. Toch een soort van teken dat je nog in de markt bent, ha ha. Geld zal in geen geval hoofdzaak worden. Het gaat mij in eerste instantie om de perspectieven op het veld. Daarom wil ik sowieso eerst met Willy Scheepers om tafel. Dan hoor ik wat hij met mij van plan is. Op zich heb ik weinig te klagen bij Nuenen. Binnen twee minuten ben ik bijvoorbeeld op het sportpark. Aan de andere kant is een nieuwe uitdaging bij een andere club met ambities ook niet niks. En ik weet op dit moment ook niet precies wat er binnen de selectie van Nuenen gaat gebeuren. Ja, Patje vertrekt, maar verder? Binnen nu en een paar weken verwacht ik dat er duidelijkheid is. Meer kan ik er nu niet over zeggen.”

 

Be Sociable, Share!