Nummer 1 is binnen voor UDI’19

randyhofmeijerJVCRandy Hofmeijer heeft JVC Cuijk laten weten aan het einde van het seizoen terug te keren naar UDI´19. Hofmeijer was en is bij JVC Cuijk een zeer gewaardeerde middenvelder. JVC Cuijk was dan ook graag met Hofmeijer doorgegaan, maar respecteert uiteindelijk zijn keuze om na acht jaar weer in Uden te gaan voetballen.

“Ik heb in de acht seizoenen bij JVC Cuijk een fantastische tijd gehad, met als hoogtepunten het winnen van de beker, het kampioenschap in de hoofdklasse B en de directe promotie naar de Topklasse. Ik heb het in deze periode altijd ontzettend naar mijn zin gehad. Mede door de spelers waarmee ik gespeeld heb, de trainers waarmee ik samengewerkt heb, de mensen in de kantine, maar ook zeker door de trouwe volgers van JVC”, laat Hofmeijer weten op het digitale huis van de club.

Moment

“De keuze van mij om mijn voetbalcarrière elders voort te zetten is dan ook niet gemakkelijk geweest. JVC Cuijk heeft er alles aan gedaan om mij voor de club te behouden, dat waardeer ik enorm. Ook de goede verstandhouding met Piet de Kruif en Hans Kraaij jr. heeft het voor mij niet gemakkelijk gemaakt te doen besluiten JVC Cuijk te verlaten. Al langere tijd knaagde bij mij echter de behoefte om bij mijn “oude” club UDI’19  in mijn woonplaats Uden nog iets moois neer te zetten. Mijn gevoel zei me dat nu hiervoor het juiste moment is. Ik zal me het laatste halfjaar bij JVC Cuijk uiteraard volledig inzetten, zoals ik altijd heb gedaan, om daarna met een goed en trots gevoel terugkijken naar mijn mooie tijd bij JVC Cuijk.”

Ook Nick Paymans heeft JVC Cuijk laten weten op zoek te gaan naar een nieuwe vereniging. Daartegenover hebben vier spelers aangegeven ook in het nieuwe seizoen bij JVC Cuijk te zullen spelen: Mehmet Dingil, Shanon Carmelia, Joris van Gerwen en Thijs van Gent.

Lees ook: UDI’19 mikt op de 3 musketiers

 

Be Sociable, Share!