‘Nu drie keer winnen’

Door de nasleep van een rugblessure moest Roy Landers (foto) zondag vanaf de bank toezien, hoe OJC Rosmalen onderuit ging (0-1) tegen De Valk. “Balen, want bij winst hadden we onze tweede plaats kunnen verstevigen en waren we zelfs iets ingelopen op UNA. Niet dat wij onszelf titelkandidaat achten, hoor. Ik vind wel dat een periodetitel het streven moet zijn.”

In de drie duels die nog resten in de tweede periode moet OJC volle bak gaan. Een unieke kans”, vindt Landers, ook al heeft Dongen in de tussenstand één verliespunt minder.

In de eerste maanden van dit seizoen hield niemand bij OJC rekening met dit scenario, hoewel de doelstelling een plaatsje bij de eerste vijf luidde. Sinds de trainerswissel zit de gang er echter volop in bij de Rosmalenaren en blijkt die stek in de subtop geen utopie meer. “Ik ga ervan uit dat De Valk een incident was. Wat je wel goed merkt, is dat tegenstanders ons tegenwoordig anders benaderen. Nu zijn wij plotseling de te kloppen ploeg. Of dat tegen De Valk meespeelde, kan ik moeilijk beoordelen. Al vond ik wel dat wij veel te slap begonnen en uiteindelijk was de nederlaag terecht. Of ze mij misten? Ja, toch wel. Ik schuw de duels niet en kan indien nodig ook als breekijzer fungeren. Maar goed, deze week train ik weer voluit mee en werk ik toe naar Juliana’31. Sinds lange tijd mag OJC meer naar boven kijken en die luxe moeten we koesteren. Dit kan gewoon een heel leuk seizoen worden.”

Be Sociable, Share!