Met vlag en wimpel…

foto Gerald van Zanten

foto Gerald van Zanten

Een peiling vond voor aanvang van de huidige jaargang niet plaats, maar dat UNA/Brinvast de titel in de Hoofdklasse B voor zich opeiste – de tweede in drie seizoenen – kan vrijwel niemand verbaasd hebben.  De vooral stabiele formatie van coach Jurgen Dirkx won zestien van de laatste zeventien competitiewedstrijden. Hoe oppermachtig kun je zijn?

“We hebben na het verlies van Venray op donderdag redelijk ontspannen naar deze wedstrijd toegeleefd. We wilden het karwei vandaag graag afmaken. Zeker met al die supporters. Echt in de problemen zijn we niet geweest. Ik had het gevoel dat UDI’19 uiteindelijk ook wel tevreden was met 1-1”, reageerde de scheidende coach op de puntendeling, die achteraf gezien niet strikt noodzakelijk was omdat Venray wederom verloor.

Feesten

Onder luid gejuich – liefst vier supportersbussen vergezelden UNA richting Uden – werd het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steeg begroet. De spelers vielen elkaar in de armen en trainer Jurgen Dirkx werd geknuffeld door voorzitter Jos Blatter. Aanvoerder Niek van Boekel ontving uit handen van de KNVB-afgevaardigde een medaille plus uiteraard de kampioensschaal. “En nu feesten”, glunderde Dirkx. “Dat blijken ze in Zeelst heel aardig te kunnen!”

Met dank aan amateurvoetbaleindhoven.nl

Klik hier voor fotoreportage Gerald van Zanten

foto Gerald van Zanten

foto Gerald van Zanten

foto Gerald van Zanten

foto Gerald van Zanten

Be Sociable, Share!