Koen en JVC Cuijk uit elkaar

foto Thijs Meeuwsen

Het voetbalinhoudelijke gesprek met de nieuwe trainer had hij al achter de rug. Erwin Koen moest straks een voortrekkersrol gaan vervullen volgens Hans Kraay jr. De 33-jarige aanvaller dacht dat de financiële invulling van de nieuwe overeenkomst nadien een formaliteit zou worden. “Ik wist dat ik moest inleveren. Geen probleem in deze tijd. Maar het voorstel van JVC vond ik te gortig en er viel verder niet over te praten. Jammer, dan scheiden onze wegen.”

En dus gaat Koen uit Driel op zoek naar een nieuwe club. “Ik was graag gebleven, heb het prima naar mijn zin. Vind dit een vreemd verhaal, teveel tegenstrijdigheden”, gaat de speler die tien jaar in Duitsland voetbalde niet teveel in op het hoe en waarom. “Ik ben nog hartstikke fit, heb dit seizoen alles gespeeld. Ik sta open voor elke club met gezonde ambities. Het liefst een club waarbij ik ook in het trainersbestand kan worden opgenomen. Bij mijn vorige club De Treffers trainde ik de D1 en dat beviel me uitstekend.”

TC3

Koen werkt momenteel voor drie dagen in de week bij een bedrijf in sportkleding. “Het zou mooi zijn als ik dat kan combineren, zoals nu bij JVC ook het geval is. Ik ben heus realistisch, weet dat ik niet het eeuwige leven heb als voetballer. Vandaar ook mijn wens om iets op te pakken in het trainersvak. Heb vorig seizoen daarom het diploma TC3 behaald. Een stapje terugdoen is niet erg, maar wat JVC wilde vond ik niet acceptabel.”

Be Sociable, Share!