Jans twijfelt over toekomst bij Venray

Paul JansAls het duel van donderdagavond bij Brabantia als referentiekader geldt, gaat Venray de komende weken geen deuk meer in een pakje boter schoppen. “Was blij dat ik uit die draaimolen geraakte, we werden behoorlijk dol gedraaid”, bekent Paul Jans daags na de nederlaag. Die volgens de spits geen afbreuk doet aan de totale prestatie van Venray over het gehele seizoen. “Wij the best of the rest? Ja.”

Voor een nachtkaarseffect is de topscorer (16 goals) zodoende niet bang. “UNA is te sterk, maar die tweede plaats komt ons toe en die gaan we ook vasthouden. Voor de winterstop leefden we een beetje boven onze stand, maar overall laten wij heel behoorlijk voetbal zien. De nacompetitie stappen we straks redelijk onbevangen in. Natuurlijk, als sportman wil je graag naar de Topklasse, maar van moeten is geen sprake”, aldus Jans, van wie het ongeacht het niveau waarop Venray straks acteert onzeker is of hij dan nog voor die club uit komt.

Aanbieding

En dat geldt trouwens niet alleen voor hem. “Over mijn teamgenoten kan en wil ik niet spreken, maar zoals de situatie momenteel is, voetbal ik straks niet meer bij Venray. Dat zou ik jammer vinden, want we hebben een leuke groep. Voetballen is ook plezier hebben en dat heb ik zonder meer bij Venray. Waarom dan die twijfels? Ik begrijp dat ook wij als topamateurvoetballers moeten inleveren. De vraag is dan hoeveel. Daarover ben ik met de club in de slag. Tegen de huidige aanbieding ga ik echter geen ja zeggen. Nogmaals, ik wil graag blijven, maar niet ten koste van alles. Of er interesse is? Eén club heeft zich tot dusver gemeld. Wie? Een hoofdklasser …”

Be Sociable, Share!