Hans Kraay jr. naar JVC Cuijk

Hans Kraay junior wordt de nieuwe coach van JVC Cuijk. Samen met zijn trouwe kompaan Piet de Kruif tekende hij voor één jaar bij de topklasser. Het duo volgt Jan van Deinsen op die eerder zijn vertrek aankondigde. Momenteel is het tweespan bezig aan een interim-klus bij zaterdagtopklasser SVZW.

Het bestuur van JVC zegt uitermate verheugd te zijn over het vastleggen van de twee. Kraay is een persoonlijkheid, heeft ervaring als speler in het betaalde voetbal en heeft daarnaast een staat van dienst als coach in de top van het amateurvoetbal. JVC heeft er alle vertrouwen in dat de club zich door de komst van het duo verder kan doorontwikkelen in de Topklasse, staat te lezen op het digitale huis van JVC Cuijk.

De afgesproken procedure was dan weliswaar niet helemaal gevolgd, maar dat neemt niet weg dat Dennis Schouten enthousiast reageert op Hans Kraay. “Wij zijn door de leiding gepolst over Kraay, dat wel. Ik heb begrepen dat ze snel moesten handelen, vandaar dat het zo gelopen is. Maar goed, in het profiel stond dat de nieuwe man in onze ogen een achtergrond als betaald voetballer diende te hebben en daarnaast het nodige bewezen te hebben als trainer. Daaraan voldoet Kraay en bovendien is het een naam. Hoe je het wendt of keert, ze halen wel iemand binnen. JVC Cuijk wordt net zoals FC Lienden landelijk nieuws. De kans is groot dat onze naam straks vrijwel wekelijks op televisie wordt genoemd. De spelersgroep reageerde ook redelijk opgetogen. Leuk! Van sommige voetballers die ik ken en onder Kraay hebben gewerkt, hoor ik louter positieve verhalen. Ik ben benieuwd.”

 

Be Sociable, Share!