Gaat Werts Philippart achterna?

Mark WertsMark Werts gaat gevoelsmatig vermoedelijk een paar woelige dagen tegemoet. De middenvelder van Nuenen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Gemert, waar hij als opvolger van Bart van Schijndel (vertrekt naar UDI’19) gezien wordt. “Ik twijfel. Heb bij Nuenen niks te klagen, zowel in sociaal- als voetballend opzicht. Maar anderzijds vormt Gemert een grotere sportieve uitdaging, die club schat ik wat dat aangaat toch iets hoger in.”

Met Patrick Philippart heeft Werts het thema Gemert al aangesneden. De linksbuiten heeft zoals bekend zijn jawoord al gegeven aan de huidige topklasser. “Het gesprek dat ik met trainer Jan van Dijk en technisch manager Tonnie Beekmans van Gemert had, was prima. Ik ga de komende dagen bij meerdere mensen te rade. Ik probeer mezelf daarbij een zo goed mogelijk beeld te vormen om zodoende tot een weloverwogen keuze te komen. Momenteel voelt het bij mij als 50/50. Eind deze week moet ik Gemert uitsluitsel geven.”

Gelukkigste

Met Nuenen raakte Werts zaterdagavond de ongeslagen status in 2013 kwijt. Baronie won op het kunstgras onder de rook van Eindhoven met 1-3. “De gelukkigste heeft gewonnen, vind ik. Nuenen en Baronie zijn gelijkwaardige ploegen. Teams die vooruit willen voetballen ook. Dus ik denk dat het voor de neutrale kijkers een mooie wedstrijd was. Waarbij wij de pech hadden dat de ballen er voor ons net niet in gingen en andersom wel. Jammer, maar niet meer dan dat. We zitten weer in ons vertrouwde ritme en gaan nog voldoende punten pakken”, verzekert de maker van het enige Nuenense doelpunt.

Be Sociable, Share!