Excuses ontoereikend

Eenmaal binnen de muren van de kleedkamer besefte Sander de Bont dat zijn reactie niet okay was. Dus trok de spits van Dongen een droog shirt aan en beende richting dug-out. Daar waar hij na zijn vervanging direct had moeten plaatsnemen. “Ik was en ben het niet eens met de wissel”, reageert De Bont, die zondag voor straf met Dongen 2 op pad moet.

Dinsdagavond sprak De Bont met coach Arie van der Zouwen over het voorval. “Hij vond mijn gedrag niet acceptabel. Ik heb mijn excuses aangeboden, maar daarmee was de kous niet af voor de trainer. Eénmalig ben ik daarom teruggezet naar het tweede. Het zij zo. Nu ga ik zondag maar kijken bij DESK-Dongen.” Hij zal dat duel overigens niet volledig kunnen aanschouwen, want Dongen 2 trapt bij Sarto pas af om half een.

Schone lei

Hoe dan ook blijft De Bont achter zijn mening staan. “Misschien lullig om te zeggen en niets ten nadele van invaller Jeroen Nagel, maar tot mijn wissel voetbalde Dongen over de grond en dat ging heel behoorlijk. Daarna ebde het combinatiespel weg en hanteerden we de lange bal. En dat is niet ons ding. Maar okay, we moeten verder. Wat mij betreft sluit ik volgende week weer aan met een schone lei.”

Be Sociable, Share!