De Boys in Albir (1)

Kozakken Boys in Spanje 1De selectie van topklasser Kozakken Boys verblijft van 4 tot 8 januari voor de tweede achtereenvolgende keer in het Spaanse Albir voor een trainingskamp. Albir ligt op tien minuten van Benidorm en drie kwartier van vliegveld Alicante. Middenvelder Leon Bot toont zich bereid dagelijks over het wel en wee van de Boys te berichten….

‘Vrijwel direct na de aankomst om 15.30 uur op het mooie appartementencomplex in Albir stond de eerste training op het programma. Een perfecte grasmat lag op ons te wachten. Na de eerste twee pittige trainingen van het nieuwe jaar in Nederland was de stijfheid toch wel in de benen gaan zitten bij veel jongens. De training, die net iets meer dan een uur duurde, begon daarom met een uitgebreide warming-up. Gevolgd door een positiespel met als afsluiting een partijtje 11 tegen 11.

Quizmaster Sjoerd

Na het diner werd de tijdens trainingskampen jaarlijks terugkerende voetbalquiz weer gepresenteerd door Sjoerd van der Waal. De vragen over de Eredivisie, buitenlands voetbal, EK’s/WK’s en de Topklasse werden dit jaar het best beantwoord door het team dat bestond uit Guillermo Zschusschen, Corne van Rosmalen, Giovanni Klaverweide, Ferhat Kemaldar en Gwaeron Stout.

Weer heel gezellig, maar tegen middernacht was iedereen netjes op de kamer. Want de volgende ochtend werd iedereen geacht om 7.30 uur aan te schuiven voor het ontbijt. Plus direct daarna een  training en om 15.00 uur de oefenwedstrijd tegen GJS…..’

Be Sociable, Share!