‘TOP of hoofdklasser’

Nog vijf dagen en dan sluit de overschrijvingsperiode. Niet alleen voor de grote jongens, maar ook voor spelers die prof zijn geweest en terugkeren in het amateurvoetbal. Voor die tijd moet Jordy de Kat de knoop zodoende doorgehakt hebben. “Ik ben in gesprek met een hoofdklasser hier in de buurt. Als dat afketst, speel ik komend seizoen voor mijn oude club TOP”, zegt de Ossenaar.

Bij die club houdt De Kat vanaf deze maand zijn conditie op peil. “En heb ook meegedaan in oefenduels. De bekerwedstrijden heb ik bewust laten schieten, want die zijn bindend. De naam van die hoofdklasser wil ik niet noemen. Laten we het er maar op houden dat het zowel aan de club als aan mij ligt of het rond komt. Ik ben trouwens ook benaderd door drie Indonesische ploegen, maar die heb ik vriendelijk bedankt. Ik ga nu eerst mijn studie afronden.”

Oorspronkelijk was het plan dat De Kat na zijn terugkeer van het profavontuur in Indonesië voor JVC Cuijk zou uitkomen. “Jammer dat dit niet is doorgegaan. Jammer ook dat ik nadien als geldwolf ben afgeschilderd. Maar goed, daar moet ik boven staan. Mensen die mij kennen, weten dat ik zo niet in elkaar zit. Sportief wil ik het hoogst haalbare bereiken. Dat is ook de reden dat ik hoop op overeenstemming met die hoofdklasser. En zo niet, dan sluit ik gewoon weer aan bij mijn ouwe cluppie.”

Be Sociable, Share!