TOP in plaats van UDI

Begin deze week had Jordi de Kat een beller. De man aan de andere kant was Theo van den Dungen. De technisch manager van UDI’19 liet de aanvaller weten geen gebruik van zijn diensten te maken. En zodoende pakt De Kat de draad definitief op bij sv TOP, de club waarvoor hij speelde voordat hij op avontuur ging in Indonesië.

Toen Marc Koot in juni plots naar FC Oss overstapte en De Kat niet naar JVC Cuijk bleek te gaan, nam Van den Dungen contact op met de Osse vleugelaanvaller. “Ofschoon we qua beleid al over het maximum zaten wat betreft spelers van buitenaf, vond ik die situatie een buitenkansje. In die fase was de belangstelling heel concreet.” Na intern beraad bij UDI zwakte dat af. “Ik sprak met Jordy af, dat we in ieder geval voor het verstrijken van de termijn op 31 augustus iets zouden laten horen. Met de restrictie dat de kans klein was dat het door zou gaan.”

Hetgeen dus bewaarheid werd. “Nee, ik ben niet echt teleurgesteld”, aldus De Kat. “Bij TOP ligt een mooie uitdaging te wachten. De randvoorwaarden zijn inmiddels een stuk professioneler ingevuld ten opzichte van een jaar geleden en de nieuwe trainer bevalt me uitstekend. Zondag tegen SVN ben ik er vanwege het ontbreken van mijn spelerspas hoogstwaarschijnlijk nog niet bij. Nee, er zijn volgens mij geen doelstellingen uitgesproken. TOP gaat gewoon lekker voetballen, zoals in de voorbije bekerronde. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd.”

Be Sociable, Share!