Onvermijdelijk

Als je de huidige dagindeling van de trainer van SBC bekijkt dan heeft hij in november een haast onvermijdelijk besluit genomen. Want ook al ben je nog zo’n voetbaldier, je kunt niet alles. Vader van vijf kinderen, directielid van een familiebedrijf, trainer van Jong FC Den Bosch én trainer van de selectie van SBC.

De bovengenoemde situatie ontstond toen Mark door FC Den Bosch werd benaderd om daar weer trainer te worden:

Mark: FC Den Bosch had een probleem; door omstandigheden zat de club in september nog zonder trainer voor het Beloftenteam. Omdat ik de club graag vooruit wilde helpen en natuurlijk ook omdat ik het leuk vind, heb ik die stap gemaakt. Ik kon dat alleen doen omdat de combinatie met mijn werk en met SBC goed mogelijk was. Druk, maar wel erg leuk om te doen.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond:

Mark: In het verleden heb ik gevoetbald voor BVV, FC Den Bosch en later weer voor BVV. Als speler van FC Den Bosch werd ik jeugdtrainer bij mijn oude club. Toen ik later ook weer bij BVV ging voetballen heb ik daar samen met een aantal goeie mensen een jeugdopleiding gerealiseerd waarbij uiteindelijk alle teams op het hoogste niveau speelden; jaarlijks stroomden er jongens door naar het 1e elftal. Destijds speelde het 1e elftal van BVV beurtelings in de eerste en de hoofdklasse.

Klik hier voor het volledige interview op amateurvoetbaleindhoven.nl

Be Sociable, Share!