No hard feelings

WSC Waalwijk en hoofdtrainer Tom Heijkoop zijn per direct uit elkaar gegaan. WSC bekleedt momenteel de laatste positie in de eerste klasse en naar de mening van het Waalwijkse bestuur is de selectie toe aan een nieuwe impuls met resultaatsverbetering als doel. Heijkoop was bij WSC bezig aan zijn zesde seizoen en maakte onlangs bekend zijn contract voor onbepaalde tijd in te leveren voor een functie bij RWB.

Heijkoop zegt het besluit van de leiding te kunnen begrijpen. “Daar hoef je niet al te dramatisch over te doen. Zo gaat dat in de voetballerij. Een nieuwe kop voor de groep kan verfrissend werken. Het is een feit dat de klad er na een prima voorbereiding is ingekomen. Terwijl de verwachtingen best hoog waren. Natuurlijk hebben we veel tegenslag gekend door blessures en nog steeds. Maar de stand liegt niet.”

Buster

“Het loop zoals het loopt. Ik koester absoluut geen wrok tegenover WSC. Ik kan iedereen recht in de ogen aankijken en mezelf ook in de spiegel. Ik zal in de komende maanden beslist weleens langs de lijn staan als supporter en zal er in de toekomst altijd blijven komen. Als groentje ben ik bij deze club ooit begonnen in de jaren tachtig, heb er veel geleerd en heb er prachtige tijden meegemaakt. Straks ga ik met dezelfde passie aan de slag bij RWB, een vereniging die mij eveneens na aan het hart ligt. Daar ben ik in 1975 gestart als voetballer in het Waalwijkse.” Tot de winterstop zal Ton Buster – coach van het tweede – de honneurs als hoofdtrainer waarnemen.

Be Sociable, Share!