Buitenkansje DESK

Angelo Claessen speelt komend seizoen voor DESK. De rechterspits van EHC/Heuts werkt sinds kort bij de politie in Tilburg en die standplaats is niet meer te combineren met voetballen in Hoensbroek. “Inderdaad een buitenkansje. Buitenspelers van dit kaliber zijn er niet zo heel veel”, reageerde coach Ad van Seeters.

Drie seizoenen geleden kwam Angelo Claessen (24) van derdeklasser Langeberg naar EHC en al snel ontpopte hij zich tot een gewaardeerde kracht. Snelheid is ongetwijfeld het grootste wapen van Claessen. Evenals zijn onvoorspelbaarheid. “Ik speel het liefst met bezetting op de vleugels. Claessen vult die positie in zoals ik het voor ogen heb. Snel, beweeglijk, goeie actie en voorzet plus scorend vermogen”, aldus Van Seeters.

Het geraamte van het DESK nieuwe stijl staat nu. “In principe zijn we klaar, het budget is opgebruikt. Maar we hebben geen ledenstop. Nog altijd melden spelers zichzelf aan. De naam DESK spreekt ondanks de degradatie aan. Al bij al zijn we tevreden met de invulling. Eerlijk gezegd begint het alweer te kriebelen”, bekent de coach, die nog even geduld moet hebben. De eerste training staat gepland op 29 juli.

 

 

 

Be Sociable, Share!