Theo Lucius naar club John de Wolf?

foto Geert van Erven

Theo Lucius heeft overschrijving aangevraagd naar zaterdageersteklasser Sliedrecht. In eerste instantie een formele handeling. “Omdat ik bij FC Eindhoven op amateurbasis heb gevoetbald, moet ik voor 15 juni overschrijving aanvragen om straks bij de amateurs te kunnen voetballen. Eventueel. Want het is mijn intentie om bij een profclub aan de slag te gaan”, zegt Theo Lucius.

Dat kan nog tot 31 augustus. Er lopen wat dat aangaat inmiddels lijntjes, ook richting België. Volgens Lucius zelfs uit de Jupiler Pro League, de Belgische eredivisie. “Eindhoven is trouwens ook nog een optie. De club heeft aangegeven verder te willen en ik ben in afwachting van een aanbieding. Nee, met John Lammers heb ik nog niet gesproken. Belangrijk is natuurlijk ook wat hij wil”, refereert Lucius (35) aan de nieuwe trainer. “Ik ben fit, ja. Alleen de laatste wedstrijden heb ik helaas gemist. Heb het gevoel dat ik nog wel even mee kan op dit niveau. En ik kost niks.”

John de Wolf

Als zich geen profclub aandient, voetbalt Lucius komend seizoen bij Sliedrecht. “Een goeie vriend van me is daar sponsor en die had ik mijn tijd bij Feyenoord beloofd ooit een jaartje bij hem te komen spelen. Belofte maakt schuld, hè. Dus dat John de Wolf daar trainer wordt, staat er los van. Als het bij de profs niets wordt kan ik terugkijken op een mooie carrière en ga ik bij de amateurs ballen. Momenteel schat ik de kans daarop op fiftyfifty. Ik zie wel hoe het zich ontwikkelt.”

Be Sociable, Share!