Topjeugdvoetbal bij Baronie met Pasen

Baronie organiseert al 38 jaar op rij tijdens het Paasweekend een voetbaltoernooi voor topjeugd in de categorieën E, D en C. Het Alfa Delta Baronie Paastoernooi is wederom gezegend met een sterk deelnemersveld.  NAC Breda, Willem II/RKC, RBC Roosendaal, FC Den Bosch, FC Dordrecht, FC Zwolle, MVV Maastricht en Fortuna Sittard zijn oude bekenden en terug van weggeweest zijn FC Volendam en Turnhout uit Belgie. In 2010 debuteerde Germinal Beerschot en dit jaar verwelkomt de organisatie de ambitieuze Belgen opnieuw. De jeugdopleiding van Germinal staat bekend om het verzorgde voetbal vanuit een doordachte visie.

Dagelijks wordt er in twee poules van vier clubs gestreden om een plaats in de kruisfinale. De loting voor de poule-indeling zal op de betreffende toernooidag plaatsvinden. De eerste poulewedstrijden starten om 10.00 uur, de kruisfinales beginnen om 14.00 uur en de finale staat dagelijks om 16.30 uur gepland. De prijsuitreiking zal worden verzorgd door Benjamin van Wanrooij (Baronie) en het NAC-duo Neno Gudelj en Omer Bayram, die als jeugdspeler ooit op het Baronie Paastoernooi actief waren.

Zaterdag 23 april, E-pupillen: Baronie, CDW, FC Den Bosch, FC Volendam, Fortuna Sittard, Germinal Beerschot en MVV Maastricht.

Zondag 24 april, D-pupillen: Baronie, FC Den Bosch, FC Volendam, FC Zwolle, KV Turnhout, NAC Breda, RBC Roosendaal en MVV Maastricht.

Maandag 25 april, C-junioren: Baronie, FC Den Bosch, FC Dordrecht, Germinal Beerschot, MVV Maastricht, NAC Breda, RBC Roosendaal en Willem II/RKC.

Be Sociable, Share!