Deelnemersveld Winter Cup OJC

Op zaterdag 7 januari 2012 zal op de kunstgrasvelden van OJC Rosmalen de tweede editie van de Winter Cup plaatsvinden. Waar vorig jaar tien jeugdelftallen van Betaald Voetbal Organisaties te gast waren (waarvan vier voor een oefenduel), is dat aantal nu uitgebreid naar dertien teams, die allen in actie zullen komen in toernooivorm.

De D- en C-toernooien zijn gegroeid van (2x) vier naar zes deelnemers en ook het Jo van Alebeek A1-toernooi zal – wegens nacompetitieverplichtingen van ons hoogste jeugdelftal aan het einde van afgelopen seizoen – deze keer eenmalig op deze eerste zaterdag van het kalenderjaar worden gespeeld.

Titelhouder KV Mechelen U12 zal present zijn om de beker van het D-toernooi te verdedigen. Zij zullen het tussen 10:00 en 15:00 uur gaan opnemen tegen de volgende tegenstanders: FC Den Bosch <12, Fortuna Sittard <12, OJC D1, KV Mechelen U12, Roda JC <12 en TOP Oss D1. Ook het C-toernooi zal plaatsvinden tussen 10:00 en 15:00 uur. Helaas heeft ADO Den Haag <14 (de winnaar van vorig jaar) afgezegd, maar desondanks mag het deelnemersveld er ook hier zijn: FC Den Bosch <14, Fortuna Sittard <14, OJC C1, KV Mechelen U14, NAC Breda <14 en Roda JC <14.

Vanaf 15:00 uur (tot 17:15 uur) zal in het kader van het Jo van Alebeek A1-toernooi worden gespeeld door de volgende teams: FC Den Bosch <17, Fortuna Sittard <17, KV Mechelen U17 en OJC A1.

Aansluitend aan het A1-toernooi zal ter afronding van deze naar het zich laat aanzien prachtige voetbaldag het eerste elftal van FC Den Bosch op het hoofdveld van voetbalcomplex De Groote Wielen een oefenwedstrijd spelen tegen een nog nader bekend te maken tegenstander.

Bron OJC Romalen

Be Sociable, Share!