OJC the place 2b

OJC RosmalenKomend weekend geen competitievoetbal bij de amateurs, maar dat betekent niet dat de bal niet gaat rollen in wedstrijdverband. De kunstgrasvelden van OJC Rosmalen blijken de ideale uitvalsbasis voor talloze verenigingen, waaronder NAC Breda.

In aanloop naar de belangrijke competitiewedstrijd bij de hervatting van de Eredivisie tegen VVV-Venlo, traint de selectie van NAC Breda op donderdag- en vrijdagmiddag op het veld van OJC Rosmalen. De trainingen van de selectie van Nebosja Gudelj zullen op beide dagen van 14.30 tot 16.00 uur plaatsvinden op het Rosmalense kunstgrashoofdveld. Het uitstapje van NAC Breda naar Rosmalen is een direct gevolg van de goede contacten die beide clubs al een aantal seizoenen wat betreft jeugdvoetbal met elkaar hebben.

Alle jeugdteams van NAC Breda zullen op zaterdag ook in Rosmalen aanwezig zijn om daar te oefenen tegen de leeftijdsgenoten van de gastheer. De velden van OJC Rosmalen zijn sowieso het gehele weekend goed gevuld, want vele clubs uit de wijde regio zullen oefenen op de drie kunstgrasvelden, die donderdagmorgen sneeuwvrij worden gemaakt.

Op zaterdag speelt onder meer topklasser Kozakken Boys om 15.00 uur tegen de nummer twee uit de Zaterdag Hoofdklasse A, VVA ’71. Om 17.00 uur staat hoogstwaarschijnlijk onder meer de wedstrijd in de Omroep Brabant Cup tussen Achilles Veen en Boxtel op het programma en trapt hoofdklasser Dongen op datzelfde tijdstip af tegen Best Vooruit.

Ook op zondag zal er genoeg voetbal in Rosmalen te zien zijn met onder meer de wedstrijden OJC Rosmalen – OSS ’20 (zowel de eerste als de tweede elftallen), UDI ‘19/Beter Bed – Nemelaer, OSC ’45 – CHC/Orka, Avanti ’31 – Sint Michielsgestel en HVCH – DIO ‘31. Daarnaast zal uiteraard de kantine beide dagen geopend zijn, met op de zondag als extra publiekstrekker de Klassieker Ajax – Feyenoord (aanvang 14.30 uur) op een groot beeldscherm.

Be Sociable, Share!