Contractverlengingen

BH&BC Breda en Remco van Wijk zijn een contractverlenging overeengekomen. In een persbericht meldt de club dat de trainer/coach voor een jaar heeft bijgetekend. Beide partijen zeggen erg tevreden te zijn over de samenwerking, die zij in het voorjaar hopen te bekronen met de felbegeerde promotie naar de Overgangsklasse.

”Remco en zijn begeleidingsteam werken met deze spelersgroep samen toe naar het kampioenschap. Er is nog een flink aantal stappen te nemen, maar hopelijk kunnen we straks dat feestje vieren in ons totaal gerenoveerde clubhuis dat binnenkort wordt geopend. Overgangsklasse spelen met Remco van Wijk aan het roer zou helemaal top zijn”, zegt Robbie Pastoor, verantwoordelijk voor Tophockey bij Breda.

Daarnaast verlengden ook Mark van Lambaart en Jorgen Kwinkelenberg hun verbintenis met Breda. Pastoor: “Beide spelers zijn belangrijk voor Breda. Mark door zijn kracht en de rust die hij brengt. Hij laat andere spelers beter spelen. Jorgen natuurlijk door zijn scorend vermogen. En, niet onbelangrijk, allebei heel leuke kerels die goed in de groep passen.”

 

Be Sociable, Share!