Witjes gaat, Andjole komt

Hennie van der GouwNamens de Technische Commissie van Brabantia schijnt Henny van der Gouw zijn licht over het nakende vertrek van Witjes en de komst van Andjole. “Wij vinden het erg jammer dat Denny Witjes al na 1 seizoen gaat vertrekken. Een paar weken geleden hebben wij een evaluatie gehad met Witjes en namens de club duidelijk uitgesproken dat hij onze 1e keeper is. Ook voor het komend seizoen. Denny was erg blij om te horen dat ook vanuit de Technische Commissie een overtuigend vertrouwen in hem werd uitgesproken. Hij was op dat moment wel eerlijk dat UDI, de club waar hij gestart is en met hun sportpark grenst aan zijn achtertuin, zich had gemeld en dat hij het gesprek aan zou gaan. Denny was totaal niet op zoek naar een nieuwe club, met name omdat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Brabantia.”

“UDI is voor hem echter een grote uitzondering. Na twee serieuze gesprekken was Denny overtuigd van een terugkeer, al zal hij moeten strijden voor een basisplaats in de hoofdmacht van UDI. Denny heeft het volste vertrouwen dat hem dat gaat lukken en vandaar zijn keuze om terug te gaan. Wat eveneens meespeelt is dat veel van zijn vrienden bij UDI voetbalt of daar ook terugkomt.”

Giovanni Andjole?  Deze speler heeft ons geheel uit zichzelf benaderd en dat was op het laatste moment voor de sluiting van de officiële overschrijvingsdatum van 31 januari. Gezamenlijk hebben we besloten om in ieder geval de overschrijving te organiseren en dat wij de komende periode gaan gebruiken om te beoordelen of Giovanni voor ons vaandelteam een toegevoegde waarde blijkt te zijn”, aldus Van der Gouw.

Interview afgenomen door Amateurvoetbaleindhoven.nl , partner van Sportkwadraat

 

Be Sociable, Share!