Kraay blijft bij JVC

Het bestuur van JVC Cuijk heeft met Hans Kraay jr. en Piet de Kruif overeenstemming bereikt over verlenging van hun contract bij JVC Cuijk met één seizoen. Dit betekent dat Kraay jr. en De Kruif, momenteel bezig aan hun eerste seizoen in Cuijk, ook in het seizoen 2013-2014 actief zal zullen zijn als respectievelijk Technisch Directeur en trainer bij JVC Cuijk.

Het bestuur van JVC Cuijk is enthousiast over de prestaties en de wijze van spelen van het eerste elftal. Na een grillig begin, waarin veel nieuwe spelers ingepast moesten worden, staat er inmiddels een herkenbaar elftal waarin ook deze nieuwe spelers hun plek hebben gevonden. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de begeleiding van de jonge talenten die de overstap naar de selectie hebben gemaakt of in de toekomst hopen te maken.

Zowel het bestuur van JVC Cuijk als Kraay jr. en De Kruif zien er naar uit om dit seizoen met een zo goed mogelijk resultaat te eindigen en de ingeslagen weg volgend seizoen op een mooie wijze te vervolgen. De komende periode zal de rest van de technische en medische staf voor het nieuwe seizoen verder worden ingevuld. Bron jvccuijk.nl

Be Sociable, Share!