Transfers amateurvoetbal

Brabantia heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Tom Jacobs van UDI’19. Jacobs volgt hiermee de omgekeerde weg van Denny Witjes, die na de zomer naar UDI’19 terugkeert. De 23-jarige Jacobs is een bekende van  Chris van den Dungen, voormalig hoofdtrainer van UDI.  Jacobs fungeert de laatste seizoenen  voornamelijk als tweede  doelman van UDI.

Voorts werd bekend dat Patrick Philippart overstapt naar Gemert. In een interview gaf de vleugelaanvaller van Nuenen onlangs al blijk van de interesse van de huidige topklasser. Philippart wordt in Gemert geen ploeggenoot van Alexander Mols. De aanvaller besloot Blauw Geel’38 trouw te blijven. Die ploeg krijgt volgend seizoen trouwens versterking in de persoon van Giovanni Henskens, nu nog uitkomend voor UDI’19.

Iets uitsluiten in de voetballerij blijkt haast onmogelijk. In december kondigde Dennis Schouten aan op zeker te stoppen bij JVC Cuijk, maar inmiddels is de captain toch teruggekomen op dat besluit en plakt hij er alsnog een jaartje aan vast.

 

Be Sociable, Share!