Gereduceerde tarieven FCDB-AZ

Op dinsdag 29 januari, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in BrainWash Stadion De Vliert in de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi de thuiswedstrijd tegen AZ. Verkoop van toegangskaarten heeft tot en met maandag 28 januari plaats bij de TicketBox-verkooppunten (Primera winkels). Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters vier toegangskaarten kopen.

Ook bij de administratie van FC Den Bosch kunnen er toegangskaarten worden gekocht. Supporters kunnen hier tijdens kantooruren (09.00 – 17.00 uur) terecht op vertoon van een regio gebonden legitimatiebewijs (of een club- of seizoenkaart). Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij het stadion open om 18.45 uur. Ook dan geldt er een vrije verkoopregeling, op vertoon van een regio gebonden legitimatiebewijs (of een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch).

Kaartverkoop vanaf EUR. 7,50!

FC Den Bosch hanteert bij deze bekerwedstrijd gereduceerde tarieven. Samen met onze supporters gaan we voor een topwedstrijd in een hopelijk volle Vliert! Een toegangskaart voor de hoofdtribune kost geen EUR. 22,50, maar EUR. 15,00. Voor een toegangskaart op de M-side betalen supporters geen EUR. 16.00, maar EUR. 10,00 en op de noord- en zuidtribune kosten toegangskaarten EUR. 7,50, in plaats van EUR. 13,00. De gereduceerde tarieven gelden zowel voor jeugd/65+ als volwassenen. Seizoenkaarten verlenen geen gratis toegang bij dit duel, in verband met de verplichte recettedeling.

Be Sociable, Share!