Eén duel voor Moreno Freire

Iderlindo Moreno Freire is voor één wedstrijd geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart wegens hands in het duel met GVVV. De twee gele prenten die Arif Irilmazbilek in die wedstrijd ontving, leiden niet tot een tijdelijke verbanning en werden omgezet als ‘normale’ waarschuwingen.

SWZ Boso Sneek moet komende zondag tegen Hollandia de smaakmaker aan Friese zijde in de wedstrijd tegen Gemert missen. Mark Homme van der Veen pakte met zijn ploeg niet alleen de zo verrassende 3-0 winst, maar ook zijn vierde gele kaart. Aan de zijlijn krijgt hij gezelschap van ploeggenoot Daniël Zwart, ook hij ontving afgelopen zondag zijn vierde gele kaart.

Haagandia/Sir Winston moet zondag tegen Achilles’29 zelfs drie vaste basisspelers missen. Patrick Batist en Umit Bektas door hun vierde gele kaart en Arsenio Halfhuid voor zijn rode kaart. Overigens is de pijn dan voor Halfhuid gelijk voorbij, want voor die rode kaart hoeft hij maar één wedstrijd te missen.  Ook Robin Janssen van De Treffers mag komende zondag tegen HBS aan de kant blijven als gevolg van zijn vierde gele kaart.

In de andere topklasse, die op zaterdag, blijven Leendert van Steensel van Capelle en Marcel Pronk van Scheveningen voor hun vierde gele kaart zaterdag aan de kant. Net als Mark van de Boogaart van Rijnsburgse Boys, die zijn vijfde prent ophaalde. Drie rode kaarten waren afgelopen zaterdag te zien. Naast Moreno Freire werd ook Rik Vermeulen van FC Lisse voor één wedstrijd uitgesloten. Rainier Resokario van SC Genemuiden moet maar liefst zeven wedstrijden missen. Bron: Karel de Rooij.

Be Sociable, Share!