Best Vooruit ruikt kans

Donderdag werd in Goes weliswaar met 1-0 verloren, dus is de tweestrijd nog volledig open voor Best Vooruit. Trainer Peter Geurts kwam met optimisme terug uit Zeeland.

“We hebben het in Goes best aardig gedaan. Het is wel jammer dat we niet met een gelijkspel zijn teruggekomen. Het doelpunt van Goes kwam door een moment van een minder goede omschakeling  waardoor er teveel ruimte ontstond in de as van het veld. Over de gehele wedstrijd gezien hebben we verder weinig weggegeven. In het eerste kwartier van de 2e helft hadden we duidelijk het initiatief, maar helaas leverde dat wel kansen maar geen doelpunten op.”

“Door twee schorsingen en twee blessures heb ik uiteraard wat moeten sleutelen aan de opstelling. Prettig is dat we meer dan elf gelijkwaardige spelers hebben. Natuurlijk is dat ook een belangrijk onderdeel van het huidige succes. Komende zondag zijn Erdi Atakan en Ben van Laarhoven weer inzetbaar. Waarschijnlijk komt de wedstrijd voor Robin Spijkerboer en Jorn v/d Wiel nog iets te vroeg. ”Kansrijk? Zeker. Er ligt geen druk op de groep. We zijn dit seizoen met elkaar aan de slag gegaan in de hoop iets constanter te worden in onze prestaties. Dat dit is uitgemond in een mogelijkheid op promotie is fantastisch. Zondag moeten we genieten van deze kans die we nu krijgen”

Bron Amateurvoetbaleindhoven.nl

Be Sociable, Share!