Assouiki naar Gestel

Abdes Assouiki speelt na de zomer bij de Eindhovense tweedeklasser Gestel, dat ambitieuze plannen heeft na de komst van sponsor Leendert Gerrits. Assouiki, nu nog speler van JVC Cuijk, kent Gerrits nog uit hun gezamenlijke tijd bij Dijkse Boys.

“Klopt, ik heb een prima band met hem. Deze stap sluit prima aan op met name mijn priveleven. Een klein halfuurtje rijden maar, twee in plaats van drie keer trainen. Een goed kunstgrasveld. En, niet onbelangrijk, ze zijn blij dat ik daar kom voetballen. Voorts we bekijken de mogelijkheden met betrekking tot het behalen van mijn trainerspapieren”, zegt Assouiki. “Ambitieuze club? Door mijn toezegging komen zaken mogelijk in een stroomversnelling. De potentie is er om hogerop te komen en dat vind ik een mooie uitdaging. Nu wil ik nog goed afsluiten met JVC. Topscorer worden is mijn streven.”

En het gaat heel snel, want inmiddels is bekend geworden dat ook Daniel Voigt (Lutlommel) en doelman Jesse Renders (UNA) Gestel komen versterken. Eerder werd aanvaller Thom van de Donk (Valkenswaard) vastgelegd.

 

 

Be Sociable, Share!