Alphense Boys in beroep

Het bestuur van Alphense Boys zal beroep aantekenen tegen de uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB, die vorige week besliste om het eerste elftal terug te zetten naar de eerste klasse. Het besluit om tegen de uitspraak in beroep te gaan, is genomen na bestudering van de zogenoemde ‘gemotiveerde’ uitspraak.

Jongstleden vrijdagavond kreeg Alphense Boys in een ‘verkorte’ uitspraak te horen dat de vereniging verantwoordelijk wordt gehouden voor de vechtpartij van zondag 2 juni op het complex, na afloop van de nacompetitiewedstrijd tussen Alphense Boys en Haaglandia. Hierbij waren spelers en/of functionarissen en/of toeschouwers van beide verenigingen betrokken. Alphense Boys is bestraft met degradatie naar de eerste klasse, het spelen van drie bindende thuiswedstrijden zonder publiek en een boete van 200 euro.

Alphense Boys heeft tot donderdagmiddag tijd om een gemotiveerd beroepsschrift in te dienen en heeft hiervoor juridische ondersteuning ingeschakeld. Over de inhoud van de procedure worden tot de behandeling van het beroep – naar verwachting in de loop van volgende week – geen mededelingen gedaan. Bron AlphenseBoys.nl

Be Sociable, Share!