‘Geel? Blijf reëel!’

Respect Geel ReeelVijf studenten (én voetballiefhebbers) van de Fontys Hogeschool in Eindhoven gaan de strijd aan tegen (non)verbaal geweld op de amateurvoetbalvelden. Het respecthesje moet daarbij hulp bieden. Respect draag je uit!

Wij zijn gaan brainstormen over hoe wij het respect op de amateurvoetbalvelden weer terug kunnen krijgen. Wij wilden geen nieuw product uitvinden maar aan een huidig product een extra waarde toevoegen. Zo kwamen wij al snel uit bij het respecthesje.

Alle amateurvoetbalverenigingen hebben hesjes nodig. SportBink S.C., zoals ons bedrijf heet, produceert hesjes met niet alleen een functionele maar ook een emotionele waarde. Op de voorkant van het hesje zal heel mooi ‘Respect’ gedrukt staan. Op de achterkant zal er een leus staan die te maken heeft met normen en waarden in het voetbal. SportBink S.C. is ervan overtuigd dat als jeugdspelers training in training uit geconfronteerd worden met deze normen en waarden, deze in de loop van de tijd tussen de oren blijven hangen en zodoende het gedrag op de voetbalvelden zal verbeteren.

Verenigingen kunnen door aanschaf van deze respecthesjes aan hun leden laten zien het onderwerp respect serieus te nemen. Als vereniging investeer je dus niet alleen in materiaal maar ook in een bepaald imago en emotie.
Omdat wij een Studentcompany zijn zullen wij onze winst niet zelf houden. Een deel van de winst gaat terug naar onze investeerders en een ander deel zullen wij schenken aan een goed doel, dat respect op en rond het voetbalveld ook hoog in het vaandel heeft staan.

Heeft u als vereniging interesse in de respecthesjes van SportBink S.C?

Stuur dan een mailtje naar info@sportbink.nl of kijk op onze website www.sportbink.nl

Be Sociable, Share!