Er is maar één echte Koning…

Stramien Omslag.inddKoning Winter is vertrokken, Koning W-A komt eraan. Allemaal leuk en aardig, maar er is voor de liefhebbers natuurlijk maar één echte Koning en dat is Koning Voetbal. Om die bewering extra kracht bij te zetten is een origineel voetbalspel ontworpen: ‘1001 Vragen over KONING VOETBAL’.

Spelen is eenvoudig. Beantwoord om beurten 10 meerkeuzevragen en maak vervolgens de stand op. Heb jij je maatje of vriendin ingemaakt of verlies je de wedstrijd alsnog na het nemen van penalty’s? Alles is mogelijk en het is niet ondenkbaar dat de underdog wint, want met meerkeuzevragen heeft iedereen een kans om te scoren.

De vragen in dit spel zijn onderhoudend en gevarieerd. Geen vragen als  ‘wie werd in 1996 kampioen van Nederland?’, voor velen vragen met een hoog gokgehalte. Niettemin maakt dat laatste het juist spannend, want vanwege het meerkeuzesysteem kan ook de buurvrouw meespelen. Of de oom die meer in het verzamelen van postzegels geïnteresseerd is. Kortom, echt iedereen kan eraan mee doen.

Een spelletje ‘1001 Vragen over Koning Voetbal’ speel je in circa 10 minuten. Ideaal dus voor in de pauze op het werk of op school, maar ook op reis of een gezellig avondje thuis. Maar pas op, dit spel is verslavend. Want je zult revanche willen als je verliest, en als je wint …..  Dan ben jij Koning Voetbal. Althans, voor even….

Via de link www.voetbalquiz.net is meer informatie verkrijgbaar over het spel (5,95 euro plus 2 euro verzendkosten), zoals de bestelwijze.

Be Sociable, Share!