De Glazen Bol ’11-’12

Misschien dat Maurice de Hond er een onderzoekje aan kan wijden. Het is in ieder geval frappant dat wederom een voormalige linksbuiten winnaar is geworden van De Glazen Bol. Na Kees van Loon voorspelde dit seizoen Miguel van den Dungen de meeste uitslagen goed: zeven stuks, het aantal waarmee ook Van Loon de eer opstreek.

Een mini pleister op de wonde voor de Bosschenaar die onlangs door Roda Boys Bommelerwaard op non-actief werd gesteld. Per aangetekende brief liet Van den Dungen de leiding van de Aalster eersteklasser weten niet akkoord te gaan met het aangeboden beëindigingvoorstel. “Jammer dat het zo gelopen is, ik heb eigenlijk nog steeds geen steekhoudend argument gehoord waarom de club tot die actie is overgegaan. Gelukkig heb ik op een fatsoenlijke manier afscheid kunnen nemen van de spelersgroep. Dat was best emotioneel. Hoe dan ook laat ik me niet afschepen met een fooi. Contractueel heb ik nog recht op veertien maanden salaris. Ik verwacht op korte termijn een reactie van de club.”

Of Van den Dungen volgend seizoen als actief trainer zijn ‘titel’ kan verdedigen is vooralsnog de vraag. “Het tijdstip is natuurlijk zeer ongunstig, de meeste clubs zijn bezet. Je hoort af en toe wat, maar daar blijft het bij. De bal ligt bij Roda Boys, ik zit in de positie dat ik rustig kan afwachten.”

Eindklassement Glazen Bol seizoen 2011-2012
Nr. Naam x juist Bijzonderheden
1 Miguel vd Dungen 7  
2 Jan van Deinsen 6  
  Jurgen Dirkx 6  
  John Huisman 6  
  Roland Schuermans 6  
  Maarten van Vugt 6  
7 Ton Buster 5  
  Frans van Wijk 5  
  Dennis Dekkers 5  
  Anton Janssen 5  
  Bas Gösgens 5  
  Pierre van den Eeden 5  
  Jan Kilkens 5  
  Paul van der Palen 5  
  Arie vd Zouwen 5  
16 Arno Gabriels 4  
  Harjan de Wit 4  
  Peter Remie 4  
  Bert Ruijsch 4  
  Mark Schenning 4  
  Ad van Seeters 4  
  Mark van Sonsbeek 4  
23 Marcel van Helmond 3  
  Jack Sweres 3  
  Pieter Tuns 3  
  Francois Gesthuizen 3  
27 Henry van Alebeek 2  
  Frank Brands 2  
  Chris van den Dungen 2  
  Kees van Loon 2  
  Gerrie Schaap 2  
  Frank Weijers 2  
  Klaas Wels 2  
34 Piet Drijvers 0  
Be Sociable, Share!