Nieuwe hoofdsponsor Jeugd DSC

                                    

Jobe Sports International nieuwe Hoofd Jeugd Sponsor DSC!

De voetbal vereniging DSC uit Kerkdriel maakt de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling door. Zo behaalde haar eerste elftal onlangs een periode titel in de derde klasse C, waren er vele jeugdkampioenen te melden, werden er vorig jaar nieuwe kunstgras velden aangelegd en blijft het leden aantal gestaag doorgroeien.

Daarnaast zit de vereniging ook niet stil op het gebied van sponsoren. Een aantal jaar geleden heeft de club een nieuwe sponsor structuur ontwikkeld. Een structuur die klaarblijkelijk in de smaak valt bij een aantal grote bedrijven in de regio, waaronder ook bij Jobe Sports International. Dit bedrijf uit Heerwaarden is namelijk onlangs toegetreden tot de Hoofd Jeugd Sponsoren van DSC.

Jobe Sports International is een producent van watersport artikelen en eigenaar van het toonaangevende merk Jobe. Het bedrijf produceert allerlei accessoires voor de snelle watersport. Denk hierbij aan wetsuits, vesten, wakeboards en skies. Het bedrijf is marktleider in Europa maar ook buiten dit continent blijven de afzet gebieden groeien. Het bedrijf biedt onderdak aan zo’n 40 werknemers waarbij de cultuur gekenmerkt wordt door jonge enthousiaste mensen.

DSC en Jobe Sports International hebben een contract van 5 jaar getekend.

Bezoek www.vvdsc.nl voor meer informatie over de vereniging en bezoek www.jobesports.com voor een impressie van het watersport merk Jobe.

Be Sociable, Share!