Maart 2011-1

Wandelen tegen kanker

Kilometers wandelen tegen kanker. Dat is het doel van de tweede SamenLoop voor Hoop die 28 en 29 mei plaats vindt in het Wilhelminapark in Tilburg. Hoe meer mensen er meelopen, hoe meer geld de organisatie kan doneren aan de KWF Kankerbestrijding. Daarom is de SamenLoop Tilburg op zoek naar wandelaars die, in teamverband, 24 uur hun beste beentje willen voorzetten.

Meedoen aan de SamenLoop gebeurt in teamverband (gemiddeld acht tot tien personen). Een team kan bestaan uit vrienden, kennissen, familie, collega´s of een mix daarvan. De teams kunnen zich door mensen en bedrijven om zich heen laten sponsoren, om zo de opbrengst verder te verhogen.

De teams lopen – in estafettevorm – in en rond het sfeervol verlichte Wilhelminapark in Tilburg. 24 uur non-stop. Al wandelend kunnen zij, net als het publiek, genieten van de diverse, spectaculaire optredens en stands die die dag in het park staan opgesteld.

Inschrijven kan op: www.samenloopvoorhoop.nl/tilburg

De SamenLoop voor Hoop vindt dit jaar voor de tweede keer in Tilburg plaats. Het bijzondere evenement is opgericht om te benadrukken dat we de strijd tegen kanker kunnen winnen. De overlevingskansen voor mensen met kanker zijn de laatste 60 jaar verdubbeld. Dat percentage moet verder omhoog, maar daar is geld voor nodig. Veel geld. De SamenLoop zamelt dat geld in en zet de mensen die kanker overleefd hebben, een dag lang in de schijnwerpers.

Naast een goed doel, is het evenement ook gewoon gezellig, dankzij alle optredens. Iedereen die niet meeloopt, is dus welkom als toeschouwer om de wandelaars aan te moedigen, een hapje te eten of te drinken, een kaarsje op te steken voor een bekende die door kanker is getroffen, langs de stands te struinen en te genieten van de vele optredens.

Meer informatie over de SamenLoop voor Hoop is te verkrijgen bij Ellen Groenewold: 06-41459747 en is te vinden op: www.samenloopvoorhoop.nl/tilburg

Be Sociable, Share!