Defecte bovenleiding

Niet de arm van PietersOh ja, natuurlijk was het ongelofelijk ka-u-tee voor Erik Pieters. Maandenlang werkte de verdediger van PSV aan zijn herstel. Ook Mark van Bommel zag hoe hard zijn ploeggenoot aan diens comeback had gewerkt. En dan mag je ein-de-lijk, gebeurt er dit.

Leid je eerst de 1-2 in door een tikkie knullig weg te glijden en vervolgens wordt het ook nog 1-3. Tegen PEC Zwolle! In eigen stadion! Kan het nog erger? Blijkbaar. Hoe dan ook, ten onder gaan doe je strijdend. Eendracht maakt macht. Dus laat je weleens even zien hoe echte kerels dat doen. Als een scheermes van achter inkomen! Op de bal, hè. Toch? Maar wat denk je? Trekt die scheids rood! Tja, dan sta je even niet meer voor jezelf in… Achteraf niet slim. Of beter: hartstikke dom. Sorry! Maar kom op, hé. Wat zou jij doen bij zoveel tegenslag?

Ongetwijfeld wordt de beurs in Eindhoven de komende twee weken weer eens getrokken. Maar heren, geld is niet altijd het antwoord. Het is slechts een ideetje, maar wellicht zou wat extra aandacht in de mentale sfeer best weleens bevrijdend kunnen werken. Voetballen doe je namelijk niet alleen met je benen.

Lees ook: Laffe aanval gewapende ruit

Be Sociable, Share!